2012. június 21., csütörtök

elvonulok egy csöndes helyre .. a fejemben a múlt emlékei törnek előre .. később , miután lehajtom a fejem néha sírni volna kedvem , mert össze - vissza kavarognak az érzések a szívemben ..

elvonulok egy csöndes helyre .. a fejemben a múlt emlékei törnek előre .. később , miután lehajtom a fejem néha sírni volna kedvem , mert össze - vissza kavarognak az érzések a szívemben ..

hiába kapunk össze valami és este ki fordul és nem bújik hozzám , reggelre már összebújva ébredünk :P

legjobb barátnő , akinek mindent elmondhatsz , minden problémádat megoszthatod vele , ezerszer is meghallgatja ugyanazt a történetedet .. akivel órákig el tudsz beszélgetni akár a semmiről is .. ismered minden arckifejezését , bármilyen hülyeségben benne van .. aki melletted áll , megvéd mindentől és mindenkitől , de azért megmondja .. ha hülye voltál .. a buli nélküle nem is buli ..
összeveszés ? pár percnél nem tart tovább .. vásárolni csakis vele a legjobb .. aki tanácsokkal lát el pasiügyekben .. akivel nap mint nap fulladozol a nevetéstől .. akinek a vállán kisírhatod magad .. akivel úgy szeretitek egymást , mintha tesók lennétek ..és még sorolhatnám .. szóval .. akit soha , de SOHA nem akarsz elveszíteni .. ♥



lehet , hogy érzelmi roncs vagyok , de képes vagyok mosolyogni és jól érezni magam ..


a képek némák , nem beszélnek , de az emlékek örökre bennem élnek .. :)



néha azt szeretném , ha ' vigyázat , törékeny ' felirat lenne a homlokomra ragasztva .. néha azt szeretném , ha valahogy tudtára adhatnám az embereknek , hogy azért , mert olyan világban élünk , ahol nincsenek szabályok , és olyan életet élünk , ahol nincsenek törvények , másnap reggelre kelve még éppen úgy fáj , ami fáj ..

~az élet egyszerű ..
csak mi , emberek tesszük bonyolulttá ..




mert lehetnék vadmacska , vadászhatnék fiúkra , de inkább maradok a kiscica módnál , és dorombolok a karjaidban .. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése